728 x 90

با یاد مجاهد شهید کیومرث میرهادی

مجاهد شهید کیومرث میرهادی
مجاهد شهید کیومرث میرهادی

محل تولد: تهران
شغل: دانش آموز
سن: 25
تحصیلات: متوسطه
محل شهادت: کرج
تاریخ شهادت: 0-5-1367
محل زندان: گوهردشت

زندگینامه شهید


کیومرث متولد سال ۱۳۴۲ در تهران و از میلیشیای دانش‌آموزی بود، او در سال ۶۰ دستگیر و به ۱۰سال زندان محکوم شده بود.

چند بار از او خواسته بودند توبه کند و در مصاحبه‌یی نسبت به مجاهدین ابراز انزجار کند تا حکم او را تخفیف بدهند، اما کیومرث نه تنها نمی‌پذیرفت بلکه بر شدت مقاومتش می‌افزود.

 یکی از همبندانش نقل کرده حدود دو ماه پیش از قتل‌عام زندانیان، ما به‌طور مداوم در حال اعتصاب و تحریم زندانبانان بودیم.

یک روز آخوند ناصریان به اتاق ما آمد و گفت می‌خواهد به وضع اتاقها و بند رسیدگی کند، کیومرث از میان بچه‌ها ناصریان را مسخره کرد و قهقهه بچه‌ها بلند شد.

ناصریان که صاحب صدا را نشناخته بود، همه را تهدید کرد که اگر نگویید چه کسی این حرف را زده به هیچ خواسته‌یی جواب نخواهد داد.
روشن بود که کسی حرفی نمی‌زد، اما کیومرث با رشادت تمام از جایش بلند شد و گفت: «من بودم!».

بلافاصله به دستور ناصریان او را به انفرادی بردند، و دو ماه در آن جا نگه‌داشتند و دوباره به بند ۴ برگرداندند. بعد هم به او گفتند باید کار کنی (بیگاری) کیومرث نپذیرفت و دوباره روانه انفرادی شد.
کیومرث در شمار قهرمانان اعدام شده در اواخر مرداد۶۷ است که او را از سلول انفرادی به پای طناب دار بردند.

 

 

خاطرات


 

 

تصاویر یادگاری


 

 

تصویر مزار شهید


یادش گرامی و راهش پر رهرو باد
با ارسال تصاویر و زندگینامه شهید، ما را در تکمیل شناسنامه شهیدان یاری رسانید. >>> تلگرام مجاهد: @mojahedin_org

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/7960a32b-a775-47bb-b842-ea8451414caa"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات