728 x 90

با یاد مجاهد شهید عصمت نامدار

مجاهد شهید عصمت نامدار
مجاهد شهید عصمت نامدار

محل تولد: اراک
شغل: -
سن: 21
تحصیلات: متوسطه
محل شهادت: کرمانشاه
تاریخ شهادت: 5-5-1367
محل زندان: -

 

زندگینامه شهید


عصمت نامدار

 تاریخ تولد: ۱۳۴۶

محل تولد: اراک

تحصیلات: متوسطه

سابقه مبارزاتی: ۷سال

زندان سیاسی: ۱.۵سال

«‌…‌بار خدایا تو شاهد بودی که مجاهدین این منادیان آزادی چه رنجها و شکنجه‌ها در راه تو کشیدند، و   شاهد بودی که خمینی از هیچ جنایت و ظلم و ستمی و از ریختن خون رشیدترین و پاکترین فرزندان خلق از موسی و اشرف تا هزاران هزار شهید دیگر دریغ نکرد، پس مجاهدین را در راه نابودی ارتجاع یاری کن…». وصیت‌نامه‌ ـ‌ ۲۰بهمن۶۴

عصمت نامدار در ارتباط با بخش دانش‌آموزی ستاد مجاهدین در اراک فعالیت سیاسی و افشاگرانه خود را شروع کرد.

  اردیبهشت۶۲ توسط پاسداران دستگیر شد و یکسال‌و‌نیم در زندان بود.، پس از رهایی از زندان برای ارتباط مجدد با سازمان کوشید و در سال۶۴ همراه با مادر و خواهر مجاهدش به منطقه اعزام گردید. در بدو ورود و در پرتو تأثیرات رهائیبخش انقلاب ایدئولوژیک نوشت: «…‌پس از انقلاب ایدئولوژیک به‌راستی تازه متولد شدم و خشم و کینم را نسبت به دشمنان خلق و عشق و علاقه‌ام به سازمان و خدا و مردمم را از نو بازیافتم.

اینک خود را یکی از سلولهای پیکر سازمان می‌دانم و با گوشت و پوست و استخوانم به حقانیت سازمان مجاهدین گواهی می‌دهم.

با شناخت کامل مجاهدین از خداوند می‌خواهم که در آخرین لحظه حیاتم در کنار سازمان باشم و مرگم نیز شهادتی باشد در راه خدا و خلق ـ ۱۸اسفند۶۴».

عصمت پس از تشکیل ارتش آزادیبخش در گردانهای رزمی سازماندهی شد، در عملیات فروغ جاویدان مشتاقانه به میدان شتافت، و با مزدوران دشمن جنگید و به کهکشان جاودانه فروغهای آزادی پرکشید. 

 

خاطرات


 

 

تصاویر یادگاری


 

 

تصویر مزار شهید


 

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/23e5b13f-6470-465d-9ac9-6f4edcf5c78a"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات