728 x 90

با یاد مجاهد شهید میرحسن پوررمضان

میرحسن پوررمضان
میرحسن پوررمضان

محل تولد: خرم رود- بابلسر
شغل:
سن: 24
تحصیلات: متوسطه
محل شهادت: کرمانشاه
تاریخ شهادت: 5-5-1367
محل زندان:

 

زندگینامه شهید


میرحسن پوررمضان

تاریخ تولد: ۱۳۴۳

محل تولد: خرم‌رود ـ بابلسر

تحصیلات: متوسطه

سابقه مبارزاتی: ۸سال

زندانی سیاسی: ۵سال

«… با غرش سلاح ستم‌سوزم و با عشق و ایمان به خدا و خلق و بغض و کینه نسبت به خمینی ضدبشر و دجال فریاد برمی‌دارم: من مجاهد خلقم از نسل حنیف و از سلاله مسعود و مریم؛ آن دو تن که چون خورشیدی هویدا گشتند.

آنها که با شعله‌های فروزانشان دلهایمان را روشنایی بخشیدند، و یأس و ناامیدی را نصیب دشمنان خدا و خلق کردند.

من به فریاد هل من ناصر ینصرنی برادر مسعود در قتلگاه امام حسین (ع) لبیک گفتم، باشد تا در این راه به‌شهادت که بالاترین سعادت برایم می‌باشد نایل آیم». وصیت‌نامه ـ ۲۴اسفند۶۵

«من میرحسن پو‌ررمضان…‌در خانواده‌یی فقیر در روستای خرم‌رود (بابلسر) چشم به جهان گشودم، و در اوان کودکی فقر را با تمام وجودم حس کردم.

در سال۵۹ هوادار سازمان شدم و در اواخر همان سال به بخش محلات وصل شدم، ۲۷تیرماه۶۰ پاسداران خون‌آشام به خانه ما حمله بردند و مرا دستگیر کردند.

در بیدادگاه بابل به ۵سال زندان محکوم شدم و پس از آزادی از زندان، توسط یکی از هسته‌های مجاهد خلق به سازمان وصل شدم و با کمک آنها به منطقه اعزام شدم.

در چند عملیات گردانی از جمله سرخکوه و قله‌۱۳۶۵ شرکت داشتم، در عملیات عین‌خوش و آفتاب و چلچراغ فرمانده یک تیم شناسا‌یی بودم».

مجاهد دلیر میرحسن پوررمضان در عملیات فروغ جاویدان، در نبردهای تنگه چهارزبر ساعتها با بی.کی.سی به روی دشمن آتش گشود، و بعد از مجروح شدن دستش هم مدتها به نبردش ادامه داد. در این نبرد قهرمانانه به‌شهادت رسید و به جاودانه‌فروغها ی آزادی پیوست.

 

خاطرات


 

 

تصاویر یادگاری


 

 

تصویر مزار شهید


 

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/20089640-a891-4dea-8fad-f5765a92fade"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات