728 x 90

با یاد مجاهد شهید عبدالرحیم رعنازاده

مجاهد شهید عبدالرحیم رعنازاده
مجاهد شهید عبدالرحیم رعنازاده

محل تولد: شيراز
شغل: کارگر ساختمان
سن: 24
تحصیلات: دیپلم
محل شهادت: کرمانشاه
تاریخ شهادت: 5-5-1367
محل زندان: -

 

زندگینامه شهید


عبدالرحیم رعنازاده

تاریخ تولد‌: ۱۳۴۳

محل تولد‌: شیراز

تحصیلات‌: دیپلم

سابقه مبارزاتی: ۹سال

عبدالرحیم رعنازاده در سال۵۸ در حالی‌که دانش‌آموز دبیرستان بود با مجاهدین آشنا شد، از سال۶۰ درصدد ارتباط با سازمان برآمد.

سال۶۲ راهی منطقه شد اما نتوانست به منطقه برسد، در همان سال با تعداد دیگری از هواداران و زندانیان آزاد شده، هسته مقاومت مجاهد شهید احمد کلاهدوز را تشکیل دادند.

این هسته در اوایل سال۶۳ با سازمان ارتباط برقرار کرد و به‌طور فعال در فعالیت‌های تبلیغی سازمان از قبیل پخش تراکت و شعارنویسی شرکت داشت.

اواخر سال۶۳ تحت فشار و شرایط خاصی به سربازی رفت، طی ۱.۵سال که سرباز بود با فجایع و جنایتهایی که توسط خمینی در طول جنگ علیه مردم و سربازان صورت می‌گرفت، بیشتر آشنا شد و عزمش را جهت مبارزه جزمتر کرد.

سال۶۵ مرخصی گرفت و به کردستان رفت و از جا به کمک مردم خود را به پایگاههای سازمان رساند.

قبل از تشکیل ارتش آزادیبخش در ۵رشته عملیات شرکت کرد، بعد از تشکیل ارتش آزادیبخش در تیمهای شناسایی به فعالیت‌های خود ادامه داد.

در دو عملیات آفتاب و چلچراغ در قسمت اطلاعات مسئولیت داشت، و سرانجام در عملیات کبیر فروغ جاویدان وارد میدان رزم شد، و پس از این‌که شماری از مزدوران را از پای درآورد، قهرمانانه به‌شهادت رسید. پیکر پاکش در خاکپای سرور شهیدان حسین‌بن‌علی‌ (‌ع‌) در کربلا به خاک سپرده شد.

 

خاطرات


 

 

تصاویر یادگاری


 

 

تصویر مزار شهید


 

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/c4f7987a-1998-4a52-9399-402116703374"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات