زندگینامه شهید
محمود آرمین در سال ۱۳۳۳ در شهر کاشان متولد شد. وی تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در کاشان گذراند و پس از گرفتن دیپلم، وارد رشته دندانپزشکی در دانشگاه اصفهان شد.
وی که در دوران دبیرستان با مسایل سیاسی آشنا شده بود، در دانشگاه با خواندن دفاعیات بنیانگذاران و مرکزیت سازمان مجاهدین و زندگینامه شهدای آن، با سازمان و آرمان رهائیبخش آن آشنا شد و در تکثیر و انتشار جزوات سازمانی به همراه سایر دانشجویان هوادار، فعال بود.
در جریان همین فعالیتها بود که در اواخر سال ۱۳۵۵ توسط ساواک اصفهان دستگیر و روانه شکنجهگاه زندان اصفهان گردید.
محمود در برابر شکنجههای ساواک، سرفرازانه مقاومت کرد.
حضور حدود یکساله وی در زندان و آموزشهای سازمانی که در زندان گرفت، رابطه وی با سازمان را عمیقتر کرد.
پس از آزادی از زندان در اواخر سال ۱۳۵۶، به همراه سایر دانشجویان هوادار سازمان در قیام و تظاهراتهای مردم علیه نظام ستمشاهی شرکت فعال داشت
پس از پیروزی انقلاب وی از پایهگذاران انجمن دانشجویان مسلمان دانشگاه اصفهان و عضو شورای این انجمن بود. وی در این مسئولیت، از جمله کلاسهای متعددی را برای دانشجویان دانشگاه اصفهان در رابطه با آموزشهای سازمان برگزار کرد.
پس از کودتای فرهنگی خمینی و بسته شدن دانشگاهها، وی بهعنوان یکی از مسئولان تشکیلات اصفهان، در بخش اجتماعی به فعالیتهایش ادامه داد.
محمود بین همرزمانش، در تواضع، تلاش و شور انقلابی و چالاکی در انجام مأموریتها، شناخته میشد.
وی از مسئولان برگزاری تظاهرات سی خرداد ۱۳۶۰ در شهر اصفهان بود. پس از سی خرداد و آغاز مبارزه مسلحانه انقلابی، وی مدتی در پوش یک شرکت کشاورزی، در اداره تشکیلات اصفهان ایفای مسئولیت کرد، تا آن که بهدلیل ضربهخوردن تشکیلات اصفهان در تابستان ۱۳۶۰، به تشکیلات تهران منتقل شد و به مبارزاتش در آنجا ادامه داد.
محمود در اسفند ۱۳۶۰، بر سر اجرای قراری، شناسایی و دستگیر شد و بهرغم اینکه هنگام دستگیری، از قرص سیانور خود استفاده کرد، قرص عمل نکرد و وی را پس از دستگیری به زندان دستگرد اصفهان منتقل کرده و زیر شدیدترین شکنجهها قرار دادند. بهگفته همبندیهایش وی در برابر شکنجهها جانانه مقاومت کرد، در حالیکه شدت شکنجهها به حدی بود که تمام پاهایش باندپیچی شده بود.
سرانجام از آنجا که دژخیمان در برابر اراده این مجاهد سر موضع، شکست خوردند، جنایت ناتمام شاه خائن را تمام کرده و محمود قهرمان را در روز ۳۱ تیر ۱۳۶۱ در زندان اصفهان تیرباران نموده و بهشهادت رساندند.
یکی از همبندیهای وی نوشته است: «هنگامی که از انفرادی زندان شهربانی اصفهان (دستگرد) او را برای اعدام میبردند، فریاد الله اکبر او به زندانیان در هواخوری میرسید».
خواهر مجاهد شهید مریم حسینی برزی، همسر وی، از شهدای قهرمان مجاهد خلق است.
یادش گرامی و راهش پر رهرو باد
با ارسال تصاویر و زندگینامه شهید، ما را در تکمیل شناسنامه شهیدان یاری رسانید. >>> تلگرام مجاهد: @mojahedin_org
خاطرات
تصاویر یادگاری
تصویر مزار شهید