زندگینامه شهید
شاهین واصفی در سال ۱۳۴۲، در آبادان متولد شد. تحصیلات ابتدایی. را در همان شهر گذراند و وارد دبیرستان شد. دوران دبیرستان او مصادف شد با قیام و تظاهرات گسترده مردم علیه شاه خائن.
شاهین با شرکت در این تظاهرات، با مسایل سیاسی و ماهیت ضدمردمی نظام سلطنتی، بیشازپیش آشنا شد.
پس از پیروزی انقلاب ضدسلطنتی و آشنایی با سازمان مجاهدین خلق ایران و آرمانهای آزادیخواهانه و مردمی آن، بهعنوان یک هوادار پرشور در قسمت دانش آموزی جنبش ملی مجاهدین در آبادان و سپس در اهواز مشغول به فعالیت شد. او بهعنوان یک ملیشیای جسور در کلیه فعالیتهای سازمان از جمله در تبلیغات انتخابات ریاستجمهوری و مجلس شورای ملی در سال ۱۳۵۸ و همچنین فعالیتهای تبلیغی و افشاگرانه علیه سیاست حاکمیت آخوندی در سرکوب آزادیها به وسیله چماقداران و سایر نهادهای رژیم، مانند کمیتههای ضدمردمی و... ، شرکت داشت.
با شروع جنگ ضدمیهنی در شهریور ۱۳۵۹، شاهین همراه با تعداد دیگری از هواداران برای دفاع از خاک میهن، راهی جبهههای جنگ شد، اما پس از چند روز همراه با حدود ۱۵ نفر دیگر از دوستانش، با دستور دادستانی جنایتکار آبادان، به جرم هواداری از سازمان، دستگیر و از جبهه جنگ به زندان اهواز منتقل شد. او که در آن زمان ۱۷سال بیشتر نداشت، در بیدادگاه خمینی در اهواز به ده سال زندان محکوم شد.
بازجویان و شکنجهگران در اهواز که با مقاومت دلیرانه شاهین مواجه شدند، وی را برای فشار و شکنجه بیشتر، از زندان اهواز به زندان اصفهان و از آنجا به زندان قزلحصار منتقل کردند.
مقاومت و پایداری شاهین در برابر شکنجهگران و بازجویان در زندان قزلحصار و از جمله دژخیم حاج داوود رحمانی، آنچنان چشمگیر بود که همرزمان وی در زندان به او لقب «شاهین قهرمان» داده بودند. یکی از همرزمانش در زندان قزلحصار، در همین رابطه نوشته است: «هر بار که حاج داوود رحمانی جنایتکار بهعنوان بهانهگیری برای ضرب و شتم زندانیان، به بند میآمد، شاهین قهرمان در مقابل او سینه سپر میکرد و میایستاد و او را «بور و کنف» میکرد و نهایتأ پاسداران مزدور با دستور حاج داوود او را مورد آزار و شکنجه بیشتر قرار میدادند».
شاهین پس از مدتی از زندان قزلحصار به زندان گوهردشت منتقل شد. در آنجا هم بازجویان و شکنجهگران خمینی، با وجود اعمال شدیدترین فشارها و شکنجهها، در مقابل عزم و اراده پولادین وی به زانو در آمدند و مدتی بعد او را به زندان اهواز برگرداندند.
روحیه بالا و تأثیر گذار وی در زندان، باعث شد مجدداً وی را به زندان گوهردشت منتقل کردند. اما پس از سیاست فرستادن زندانیان سیاسی به مرکز استانهای محل تولدشان، وی نیز به زندان اهواز منتقل شد.
سرانجام دژخیمان خمینی، این مجاهد دلاور و سرموضع را که در سال ۱۳۵۹، در جبهه جنگ و در حال دفاع از خاک میهن، تنها بهدلیل هواداری از مجاهدین، دستگیر کرده بودند، در جریان قتلعام سال ۱۳۶۷ همراه با هزاران مجاهد سرموضع دیگر، سربدار کرده و بهشهادت رساندند.
خاطرات
تصاویر یادگاری
تصویر مزار شهید
یادش گرامی و راهش پر رهرو باد
با ارسال تصاویر و زندگینامه شهید، ما را در تکمیل شناسنامه شهیدان یاری رسانید. >>> تلگرام مجاهد: @mojahedin_org