728 x 90

با یاد مجاهد شهید لیلا یحیوی

مجاهد شهید لیلا یحیوی
مجاهد شهید لیلا یحیوی

محل تولد: تهران
شغل: دانشجو
سن: 36
تحصیلات: -
محل شهادت: کرمانشاه
تاریخ شهادت: 5-5-1367
محل زندان: -

 

زندگینامه شهید


لیلا یحیوی 

تاریخ تولد: ۱۳۳۱

محل تولد: تهران

تحصیلات: دانشجوی ادبیات فارسی

سابقه مبارزاتی: ۱۰سال

لیلا یحیوی در سال۵۴ در دانشگاه با عده‌یی از هواداران مجاهدین آشنا شد، پس از پیروزی قیام در تظاهرات و میتینگها شرکت می‌کرد و خانه، امکانات و کمک مالی در اختیار مجاهدین می‌گذاشت.

در سال۶۱ با دستگیری اقوامش  ارتباط او با سازمان قطع شد، درسال ۶۴ برای ادامه فعالیت و وصل به سازمان  به منطقه رفت.

جدیت در انجام کارها، دلسوزی، پشتکار و مهربانی از ویژگیهای برجسته لیلا بود، پس از تأسیس ارتش آزادیبخش در گردانهای رزمی سازماندهی شد و در چند عملیات شرکت کرد. شب قبل از عملیات فروغ جاویدان در یک خداحافظی شورانگیز با دو دختر خردسالش وداع گفت و آنها را به مسئولان مدرسه سپرد.

سالها پیش از آن به‌هنگام ورود به منطقه این زن انقلابی مجاهد خلق در اوج عواطف انقلابیش نوشته بود: «…‌پیوند قلبی، عاطفی و جسمی و روحی خودم را نسبت به سازمان پرافتخار مجاهدین خلق ایران آغاز می‌کنم، و مشیت و مصلحت خود و فرزندانم را به دست پرتوان سازمانم می‌سپارم.

  در راه به‌ثمر رساندن هدفهای آن از هیچ‌گونه فداکاری و ایثار سر و جان دریغ نخواهم ورزید.

باشد تا روزی در عمل گفته خود را به اثبات رسانم و آن روز قطعاً روز سعادت و روز آمرزیدگی من خواهد بود». گزارش ‌ـ‌ ۴مرداد۶۴

  سه سال بعد و در جریان حماسه کبیرفروغ جاویدان، او به عهد خود وفا کرد و به جاودانه‌فروغهای آزادی پیوست.

پیکر پاک شهید لیلا یحیوی در خاکپای سرور شهیدان، حسین بن‌علی(ع) ‌در کربلا به خاک سپرده شد.

دو برادر او مجاهدین شهید محمدحسن و محسن یحیوی در سالهای ۶۰ و ۶۳ به‌دست دژخیمان خمینی تیرباران شدند.

 

خاطرات


 

 

تصاویر یادگاری


 

 

تصویر مزار شهید


 

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/0b85f854-9ea9-4266-a8c4-9d05bf0c9d42"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات