728 x 90

با یاد مجاهد شهید کیانوش یاوری آبکناری

مجاهد شهید کیانوش یاوری آبکناری
مجاهد شهید کیانوش یاوری آبکناری

محل تولد: بندرانزلی-آبکنارانزلی
شغل:
سن: 27
تحصیلات: دیپلم
محل شهادت: تهران
تاریخ شهادت: 0-5-1367
محل زندان: اوین

زندگینامه شهید


کیانوش یاوری در سال ۱۳۴۰در آبکنار بندر انزلی متولد شد. وی تحصیلاتش را تا دیپلم ادامه داد. در جریان تظاهرات و قیام مردم علیه شاه خائن در سال ۵۷ با مسایل سیاسی آشنا شد. پس از انقلاب ضدسلطنتی و آشنایی با سازمان مجاهدین و آرمان رهایی‌بخش آن، به‌عنوان هوادار سازمان وارد فعالیت سیاسی در قسمت دانش آموزی گردید.
کیانوش در عمده فعالیت‌های سازمان در فاز سیاسی به‌عنوان یک میلیشیای پرشور مجاهد خلق فعالانه شرکت داشت. به‌خصوص در تظاهرات ابتدای سال ۱۳۶۰ علیه حملات ارتجاع حاکم که در پی قلع و قمع کامل آزادیها و هر صدای مخالفی بود، حضور فعالی داشت.
وی پس از ۳۰خرداد سال ۱۳۶۰ و نبرد مسلحانه انقلابی هم‌چون بسیاری از رزمندگان مجاهد خلق، به زندگی مخفی روی آورد.
کیانوش در تیرماه سال ۱۳۶۰ به همراه ۶ همرزم دیگر در باغات اطراف آبکنار انزلی دستگیر و به زندان سپاه انزلی منتقل شد و زیر شکنجه قرار گرفت. اما چند روز بعد وی به همراه سه مجاهد دیگر که به اعدام محکوم شده بودند، در یک حرکت جسورانه از زندان سپاه انزلی فرار کردند.
آنها پس از فرار از زندان، به جنگلهای آبکنار رفته و در شهریور همان سال (۱۳۶۰) کیانوش به همراه همرزمانش موفق به انجام سه عملیات قهرمانانه علیه مزدوران رژیم می‌شوند.
پس از آن کیانوش به همراه همرزمانش با هدف خروج از کشور و پیوستن به سازمان در منطقه مرزی به تهران می‌رود. در جریان همین تلاشها دو تن از مجاهدان همرزمش که با هم از زندان فرار کرده بودند به نامهای مجاهدان شهید سلمان دادگر و حسین عزیزیان در تهران دستگیر و در سال ۶۲ اعدام می‌شوند.
کیانوش در جریان همین فعالیت‌ها در سال ۶۳ بر سر قراری در تهران دستگیر شد و به زندان اوین منتقل و زیر شکنجه قرار گرفت. از آنجا که او با هوشیاری و مقاومت جانانه در زندان هیچگونه اطلاعاتی از فعالیت‌هایش نداد، در سال ۱۳۶۵ از زندان آزاد شد.
کیانوش بلافاصله پس از آزادی از زندان برای وصل مجدد به سازمان تلاش کرد و توانست از کشور خارج شده و به سازمان وصل شود.
وی در مرداد سال ۶۶ برای مسئولیت مهم وصل نیروها به سازمان به داخل کشور برگشت. وی در این مسئولیت موفقیت‌های چشمگیری داشت. نهایتاً در جریان همین تلاشها که مورد شناسایی مزدوران رژیم قرار گرفت و به‌رغم این‌که توانست مدتی از چنگ مزدوران بگریزد اما نهایتاً در سال ۶۶ در منطقه کردستان توسط پاسداران خمینی دستگیر و روانه شکنجه‌گاه گردید.
کیانوش که به زندان اوین منتقل شده بود، به‌رغم این‌که مورد شکنجه‌های وحشیانه جانیان خمینی قرار گرفت اما حسرت دادن یک اطلاعات را به دل بازجویان و شکنجه‌گران گذاشت.
سر انجام این مجاهد پاکباز در جریان قتل‌عام سال ۶۷ همراه با هزاران مجاهد سر موضع دیگر سربدار شد و به خیلی شهدای مجاهد خلق پیوست.

 

خاطرات


 

 

تصاویر یادگاری


 

 

تصویر مزار شهید


یادش گرامی و راهش پر رهرو باد
با ارسال تصاویر و زندگینامه شهید، ما را در تکمیل شناسنامه شهیدان یاری رسانید. >>> تلگرام مجاهد: @mojahedin_org

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/e50c71ce-63dd-4203-a299-b76194ce14b7"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات