728 x 90

با یاد مجاهد شهید فلورا عظیمی‌پور

مجاهد شهید فلورا عظیمی پور
مجاهد شهید فلورا عظیمی پور

محل تولد: تهران
شغل: کارمند, دانشجو
سن: 24
تحصیلات: -
محل شهادت: تهران
تاریخ شهادت: 2-11-1361
محل زندان: -

زندگینامه شهید


مجاهد شهید فلورا عظیمی‌پور در سال۱۳۳۷ در یک خانواده متوسط در تهران به‌دنیا آمد، او از دوران دبیرستان در جریان مسائل و فضای اجتماعی – سیاسی روز قرار گرفت.

قیام ۲۲بهمن شرایط مساعدی را برای شرکت فعالش در مبارزات مردم فراهم کرد، بعد از انقلاب وارد دانشکده اقتصاد کرج شد، و در ارتباط با انجمن دانشجویان مسلمان این دانشکده قرار گرفت.

از آنجا که او کارمند شرکت مخابرات بود وظایف سنگینی بر دوش گرفت، چرا که او از اولین کسانی بود که شورای کارمندان شرکت مخابرات را پایه‌گذاری کردند.

این شورا در ارتباط با سازمان مجاهدین خلق ایران انجمن کارکنان شرکت مخابرات نام گرفت و از این پس فعالیت فلورا وارد کیفیت جدیدی شد.

او در اکثر میتینگهای مجاهدین و تظاهرات شرکت فعال داشت، و هم‌چنین در حفاظت از ستاد و شرکت در تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری برادر مجاهد مسعود رجوی شرکت داشت.

در رابطه با این فعالیت‌هاش یکبار دستگیر شد و به زندان جمشیدیه منتقل شد، اما بعد از یک هفته با هوشیاری انقلابی و برخورد قاطع، مأموران را وادار به معذرت خواهی کرد و او را آزاد کردند.

 

بعداً در ۳۰خرداد مزدوران خمینی به محل کارش ریختند تا او را دستگیر کنند، اما آن روز فلورا سرکار نرفته بود و از آن پس زندگی مخفی را آغاز کرد. زندگی توأم با در بدری، و حتی گاهی اوقات شبها را در اتومبیل یا قبرستان به صبح رساندن.

مزدوران خمینی در ۱۰تیر ماه ۶۱ به پایگاه محل اقامت فلورا واقع در نارمک یورش بردند و او را بهمراه ۷خواهر دیگر دستگیر و به شکنجه‌گاه اوین منتقل کردند.

از آن پس تا زمان شهادت فلورا ۷ماه را زیر شدیدترین شکنجه‌ها قرار گرفت، اما روح مقاوم و سرکش او باز هم در مقابل این ابتلائات مقاومت کرد.

یکی از همرزمانش در رابطه با شکنجه‌های اعمال شده بر فلورا و مقاومت قهرمانانه او نوشته است: «آنقدر او را شلاق زده بودند که پاهایش آش و لاش شده بود، در سلول برای این‌که وضعیت پاها در روحیه افراد تازه وارد تأثیر نگذارد با جوراب راه می‌رفت.

هیچوقت لبخند از چهره‌اش دور نمی‌شد، فلورا زندان را به سنگر مقاومت تبدیل کرده بود و همراه با چند نفر دیگر از هم‌بندانش هسته‌یی به‌وجود آورد و در اعتراضات زندانیان به‌طور فعال شرکت می‌کرد و نمی‌گذاشت لحظه‌ای آب خوش از گلوی پاسدارهای بند پایین برود».

روز ۳بهمن۶۱ زمانیکه به‌خاطر کمبود جا در بند ۲۴۰ زندان اوین فلورا همراه با دیگر زندانیان دست به اعتصاب زده بود، او را بهمراه ۵۹نفر دیگر به بهانه انتقال به سلول بزرگتر برای اعدام بردند و به او حتی اجازه نوشتن وصیتنامه هم ندادند.

 

خاطرات


 

 

تصاویر یادگاری


 

 

تصویر مزار شهید


 

یادش گرامی و راهش پر رهرو باد
با ارسال تصاویر و زندگینامه شهید، ما را در تکمیل شناسنامه شهیدان یاری رسانید. >>> تلگرام مجاهد: @mojahedin_org

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/4498c3f8-377b-41ed-b62f-d3376be68acd"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات