728 x 90

با یاد مجاهد شهید مراد بهادری قشقایی

مجاهد شهید مراد بهادری قشقایی
مجاهد شهید مراد بهادری قشقایی

محل تولد: شيراز
شغل:
سن: 26
تحصیلات: متوسطه (سال آخر)
محل شهادت: تهران
تاریخ شهادت: 0-5-1367
محل زندان: اوین

زندگینامه شهید


مراد بهادری قشقایی در سال ۱۳۴۱ در شیراز متولد شد. در همان دوران کودکی، همراه خانواده به تهران نقل مکان کردند.
وی تحصیلات دوران ابتدایی و متوسطه را تا سال آخر دبیرستان سپری کرد.
در جریان قیام ضدسلطنتی مردم ایران در سال ۱۳۵۷ در تظاهراتها شرکت فعال داشت و همان زمان بود که با سازمان مجاهدین خلق آشنا شد.
پس از پیروزی انقلاب به‌عنوان هوادار سازمان فعالیتش را در انجمن دانش‌آموزان مسلمان در دبیرستانی که بود، آغاز کرد و با تشکیل اتحادیه دانش‌آموزان مسلمان تهران، ابتدا به‌عنوان مسئول تدارکات ناحیه شمال تهران و سپس مسئول خدمات اتحادیه به مسئولیت‌هایش ادامه داد.
خانه پدری وی در میدان ونک به‌عنوان سرپل تلفنی بخش میلیشیای دانش‌آموزی شمال و غرب تهران، مورد استفاده سازمان بود.
مراد در تظاهرات مسالمت‌آمیز و بزرگ سازمان در ۳۰ خرداد ۱۳۶۰علیه سرکوب آخرین قطرات آزادی‌ها شرکت داشت و پس از سرکوب خونین این تظاهرات و آغاز مبارزه مسلحانه انقلابی، وی به زندگی و مبارز مخفی روی آورد.
وی به فاصله کوتاهی بعد از آن دستگیر شد. ابتدا اطلاعات او برای رژیم لو نرفته بود، اما پس از چندی هویت وی توسط یک بریده مزدور برملا گردید و به زیر شکنجه برده شد. پس از دوران بازجویی و شکنجه در بی‌دادگاه ضد شرع آخوندی به ۱۵ سال زندان محکوم گردید.
به‌نوشته همبندیهای مجاهدش وی در زندان از روحیه بسیار قوی و بالا برخوردار بود و همواره در برابر جانیان خمینی در زندان از مسیری که انتخاب کرده بود دفاع می‌کرد.
شادابی و ایجاد فضای پرنشاط در هر شرایطی، از جمله ویژگی‌هایی بود که مراد به آنها در میان همرزمانش در زندان، شناخته می‌شد.
یکی از برادران مجاهد در رابطه با وی نوشته است: «دو روز قبل از این‌که از این‌که به منطقه بیایم، مادرش با مراد ملاقات داشت که عصر همان روز نزد مادرش رفتم و از تصمیم به رفتنم مطلعش کردم. مادر مراد در ملاقات به وی گفته بود که مسعود می‌خواهد به منطقه برود. او بسیار خوشحال شده بود و گفته بود که سلام مرا به همونی که می‌شناسیش برسان (منظورش برادر مسعود بود)».
سر انجام دژخیمان خمینی در هیأت مرگ، این مجاهد سر موضع را در جریان قتل‌عام زندانیان سیاسی در سال ۱۳۶۷ به فرمان خمینی ملعون، همراه با هزاران مجاهد سر موضع دیگر در سراسر ایران، سربدار کرده و به‌شهادت رساندند.
شهید بهمن بهادری قشقایی عموی مراد در سال ۱۳۴۵، پس از قیام مسلحانه در فارس علیه نظام شاهنشاهی، به دست ساواک شاه اعدام شد.

 

یادش گرامی و راهش پر رهرو باد
با ارسال تصاویر و زندگینامه شهید، ما را در تکمیل شناسنامه شهیدان یاری رسانید. >>> تلگرام مجاهد: @mojahedin_org

 

خاطرات


 

 

تصاویر یادگاری


 

 

تصویر مزار شهید


 

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/869bee74-918c-4347-93b5-c0d90d7d9fcd"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات