728 x 90

با یاد مجاهد شهید عباس غلامی

مجاهد شهید عباس غلامی
مجاهد شهید عباس غلامی

محل تولد: تهران
شغل: دانش آموز
سن: 20
تحصیلات: متوسطه
محل شهادت: تهران
تاریخ شهادت: 19-1-1361
محل زندان: -

زندگینامه شهید


عباس غلامی در سال ۱۳۴۱ در تهران به دنیا آمد. تحصیلات ابتدایی و متوسطه را تا سال ۴ نظری در تهران گذراند.
وی در قیام مردم ایران در سال ۱۳۵۷ علیه نظام سلطنتی حاکم شرکت فعال داشت و در همان تظاهراتها با نام سازمان و شهدای آن آشنا شد.
پس از پیروزی انقلاب با باز شدن مدارس، به‌عنوان هوادار سازمان در انجمن دانش‌آموزان مسلمان دبیرستانی که درس می‌خواند، به فعالیت مشغول شد. وی در تابستان ۱۳۵۸ در اردوی سازندگی زنجان که سازمان برای آبرسانی تعدادی از روستاهای محروم زنجان برپا کرده بود، شرکت داشت.
عباس که به‌عنوان میلیشیایی جسور در برنامه‌ها و فعالیت‌های مختلف سازمان از جمله در تیمهای حفاظتی از میتینگها و سخنرانی‌ها و مراکز سازمان در برابر حملات چماقداران خمینی و هم‌چنین مسئولیتهایی از قبیل فروش نشریه و کتاب در دکه‌های خیابانی شرکت داشت، بارها مورد ضرب و شتم مزدوران رژیم قرار گرفت. در جریان همین فعالیت‌ها بود که در پاییز ۱۳۵۹ دستگیر شد و روانه زندان اوین گردید. از آنجا که وی حاضر نشده بود که حتی اسم خود را به زندانبانان خمینی بدهد، تحت شدیدترین فشارهای روانی قرار گرفت و مدت قابل توجهی از ۶ ماه زندانی بودنش را در انفرادی گذراند.
وی پس از آزادی از زندان به بخش محلات تهران منتقل شد و در تظاهراتهای اعتراضی سازمان در بهار ۱۳۶۰ فعالانه شرکت داشت.
عباس پس از تظاهرات بزرگ ۳۰ خرداد ۱۳۶۰ که در آن شرکت داشت، مانند سایر مجاهدان به زندگی مخفی روی آورد و در یکی از تیمهای عملیاتی سازماندهی شد.
وی به جسارت، چابکی، بی‌باکی و سرزندگی و شور مبارزاتی در میان همرزمانش شناخته می‌شد. وی چندین بار توانسته بود از چنگ پاسداران خمینی، چه در حمله آنها به پایگاهی که در آن قرار داشت و چه در تورهای خیابانی که برای دستگیری مجاهدان پهن می‌کردند، به سلامت بگریزد.
عباس به همراه تیم عملیاتی خود در تابستان ۱۳۶۰ چندین مأموریت موفق انجام داد. آنها در تظاهرات مسلحانه ۵مهر ۱۳۶۰ تهران شرکت داشتند و پس از آن نیز موفق به انجام چندین مأموریت دیگر شدند.
سرانجام در تاریخ ۱۹ فروردین ۱۳۶۱ پایگاه آنها در خیابان آذری تهران مورد حمله پاسداران خمینی قرار گرفت و عباس به همراه یارانش پس از نبردی چند ساعته به‌شهادت رسید.
از آنجا که پاسدارن خمینی با پیکر این مجاهدان سرفراز، از هیچ جنایتی فرو گذار نکرده بودند، شهادت آنها را به خانواده‌هایشان اطلاع ندادند و کاملاً مخفی نگاه‌داشته و در محل نامعلومی دفن کردند تا به‌عنوان ناپدید شده‌ها ثبت شوند. اما با اطلاعاتی که همسایه‌ها و مردم منطقه داده بودند، روشن شد که عباس قهرمان به همراه یارانش در این رزم حماسی با دژخیمان خمینی به‌شهادت رسیده است.
علی غلامی برادر عباس نیز از شهدای قهرمان مجاهد خلق است که در سال ۱۳۶۰ به‌شهادت رسید.

 

یادش گرامی و راهش پر رهرو باد
با ارسال تصاویر و زندگینامه شهید، ما را در تکمیل شناسنامه شهیدان یاری رسانید. >>> تلگرام مجاهد: @mojahedin_org

 

خاطرات


 

 

تصاویر یادگاری


 

 

تصویر مزار شهید


 

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/5a3d2b78-6714-479a-ade7-896e2c14a091"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات