زندگینامه شهید
سیدحمید هادیپور در سال ۱۳۳۰ در شهرستان شوشتر به دنیا آمد. وی پس از گذراندن دوره ابتدایی و متوسطه و گرفتن دیپلم در رشته ادبیات وارد دانشگاه اهواز شد. وی همزمان در یکی از روستای شعبه شوشتر معلم دبستان بود.
حمید در دانشگاه با مطالعات گستردهیی که داشت و ارتباط با سایر دانشجویان مبارز با سازمان مجاهدین آشنا شد. اما در جریان انقلاب ضدسلطنتی که در آن شرکت فعال داشت، آشنایی بیشتر و کاملتری با سازمان پیدا کرد بهنحوی که بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب در ارتباط با سازمان قرار گرفت و در تشکیلات شوشتر وارد فعالیت تمامعیار شد. وی همچنین با تشکیلات اهواز در ارتباط بود و در مأموریتهای مشخص شده از جمله کار در بخش دانش آموزی ایفای مسئولیت کرد.
پس از ۳۰ خرداد و شروع مبارزه مسلحانه انقلابی وی نیز مانند سایر مجاهدان به زندگی مخفی روی آورد و به فعالیتهایش ادامه داد تا آن که بهدنبال خیانت یکی از زندانیان در اول مهر ۱۳۶۱دستگیر و به زندان و شکنجهگاه سپاه شوشتر منتقل گردید.
بهرغم شکنجههای سنگینی که در زندان سپاه شوشتر علیه وی اعمال شد، مزدوران رژیم از آنجا که بهدلیل مقاومت حمید در برابر شکنجهها به چیزی دست نیافتند، وی را به زندان معروف فلکه ۴شیر و دادستان ضد انقلاب اهواز منتقل کردند.
دژخیمان در زندان اهواز این مجاهد سرموضع را زیر شدیدترین شکنجههای قرار دادند و دائما به دادگاه ضد انقلاب اهواز یا زندان چهارشیر برده و ساعتها شکنجه میکردند اما در برابر مقاومت جانانه وی بور و کور شدند.
حمید که بیشتر اوقات در زندان ممنوع الحرف بود، در جریان این شکنجههای وحشیانه برای اینکه حسرت یک آه را بر دل مزدوران رژیم بگذارد دوبار توسط سیم برق اقدام به خودکشی کرد ولی موفق نشد.
وی سال ۱۳۶۵ بعد از گذراندن حدود۴سال زندان دوباره محاکمه و به ۶سال زندان محکوم شد.
در زندان وقتی از او اتهامش را میپرسیدند، با اعتقاد راسخ به راه و آرمان مجاهدین و با قاطعیت و افتخار میگفت و مینوشت: «هواداری از سازمان مجاهدین خلق ایران».
به گفته یکی از همرزمانش یکبار جلاد زندان کارون اهواز که از مقاومت حمید به ستوه آمده بود به او گفته بود: «دیگر شکنجه برای تو فایده ندارد، بهترین راه این است که به تو احترام بگذاریم».
حمید که مدتها قبل از اعدام ممنوعالملاقات شده بود، بهدلیل ایستادگی قاطعانهاش بر مواضع برحق سازمان مجاهدین سرانجام پس از ۶سال اسارت و تحمل شکنجههای بسیار، در جریان قتلعام ۱۳۶۷ همراه با هزاران مجاهد سر موضع در زندان اهواز سربدار شد.
خاطرات
تصاویر یادگاری
تصویر مزار شهید
یادش گرامی و راهش پر رهرو باد
با ارسال تصاویر و زندگینامه شهید، ما را در تکمیل شناسنامه شهیدان یاری رسانید. >>> تلگرام مجاهد: @mojahedin_org