زندگینامه شهید
محمدصادق اسحاقتبار در سال ۱۳۴۱ در روستای اجوارکلاه از توابع شهرستان آمل بهدنیا آمد. تحصیلات ابتدایی خود را در همان روستا گذراند و دوره متوسطه را تا سال آخر نظری در شهر آمل سپری کرد.
وی در تظاهراتهای سال ۱۳۵۷و قیام مردم ایران علیه نظام سلطنتی فعالانه شرکت داشت. در جریان همین فعالیتها از طریق چندین نفر از هواداران سازمان که در ارتباط با مجاهد صدیق محمود قائمشهر بودند، با سازمان آشنا شد.
پس از پیروزی انقلاب در ارتباط با نهاد دانش آموزی جنبش ملی مجاهدین در آمل، در انجمن دانشآموزان مسلمان دبیرستانی که در آن حضور داشت، به فعالیتهایش ادامه داد.
او بهعنوان میلیشیایی پرشور در تمامی صحنههای فروش نشریه و فعالیتهای افشاگرانه سازمان در رابطه با چماقداری و سیاستهای سرکوبگرانه ارتجاع حاکم، شرکت داشت.
محمد صادق در سال ۱۳۵۹ در حالیکه در سال آخر دبیرستان بود، بهدلیل فشارها و حملات مزدوران رژیم به هواداران سازمان و دستگیری آنان و ضرورت مبارزه حرفهیی، تحصیل را ترک کرد و به نهاد روستایی جنبش ملی مجاهدین آمل منتقل گردید.
محمدصادق همراه با تعدادی دیگر از هواداران سازمان، در روستای اجوارکلاه، دست به تشکیل انجمن هواداران سازمان زدند. آنها علاوه بر شرکت در تظاهراتها و میتینگهای سازمان و برگزاری دکههای فروش نشریه مجاهد و کتابهای سازمان، در کار نشاکاری و سایر امور معیشتی به خانوادههای تهیدست و محروم کمک میکردند. مزدوران و چماقداران خمینی که تحمل فعالیتهای مردمی آنها را نداشتند به تحریک آخوند کاظم نوروزی که نماینده مجلس رژیم و داماد محمدصادق بود، محل فعالیت محمدصادق و همرزمانش را در روستا به آتش کشیده و کلیه اموال انجمن را به سرقت بردند و مانع ادامه فعالیت آنها شدند.
وی در تظاهرات ۳۰ خرداد ۱۳۶۰ در شهر آمل شرکت داشت.
پس از سی خرداد و شروع مبارزه مسلحانه انقلابی او نیز مانند سایر مجاهدان به زندگی مخفی روی آورد و در واحدهای میلیشیای مجاهد خلق سازماندهی شد.
محمدصادق به فاصله کوتاهی از ۳۰ خرداد، در اواخر تیر یا اوایل مرداد ۱۳۶۰ دستگیر و به زندان و شکنجهگاه سپاه در آمل منتقل گردید.
آخوند کاظم نوروزی نماینده مجلس رژیم و همسر خواهر محمدصادق در اثر فشار خانواده، ترتیبی داد که وی بتواند تحت کنترل مزدوران، از زندان به خانه رفت و آمد داشته باشد. محمدصادق از این فرصت استفاده کرد و متون ترجمهها و توضیحات برادر مجاهد مسعود رجوی را حول خطبههای نهجالبلاغه، با جاسازی مناسب به داخل زندان برد. این مسأله در یکی از این ترددات لو رفت و از آنجا که مشخص شد که وی بر سر موضع مجاهدیاش قرار دارد، به اعدام محکوم شد.
قبل از روز اعدام آخوند کاظم نوروزی به دیدن وی میرود، تا این مجاهد پاکباز را به قیمت اعدام نشدن وادار به ندامت و تسلیم کند. اما محمدصادق با روحیه جسور و جنگندهای که داشت، دست رد به سینهٔ این آخوند جنایتکار زد و با سرفرازی شهادت را برگزید.
نهایتا در نیمه سال ۱۳۶۰ این مجاهد دلیر را تیرباران کرده و بهشهادت رساندند.
یادش گرامی و راهش پر رهرو باد
با ارسال تصاویر و زندگینامه شهید، ما را در تکمیل شناسنامه شهیدان یاری رسانید. >>> تلگرام مجاهد: @mojahedin_org
خاطرات
تصاویر یادگاری
تصویر مزار شهید