728 x 90

با یاد مجاهد شهید محمد حسین جنتی

مجاهد شهید محمد حسین جنتی
مجاهد شهید محمد حسین جنتی

محل تولد: اصفهان
شغل: -
سن: 31
تحصیلات: -
محل شهادت: تهران
تاریخ شهادت: 20-3-1361
محل زندان: -

زندگینامه شهید


مجاهد شهید حسین جنتی در سال۱۳۳۰ متولد شد، او به‌رغم این‌که در فضای خانوادگی مرتجع و محافظه‌کاری بزرگ شده بود و پدرش آخوند جنتی مرتجع بود، اما محیط خانواده مطلقاً براو تأثیر نگذاشت، و سالهای آخر دبیرستان به مبارزه سیاسی روی آورد، و در سالهای اول دهه۵۰ به سازمان مجاهدین خلق ایران پیوست.

حسین در جریان ضربه اپورتونیستی و انحرافی بر سازمان، قاطعانه علیه این جریان موضع گرفت و در خط اصولی مجاهد شهید مجید شریف واقفی بود، به این دلیل سران این جریان او را تصفیه و از رابطه نزدیک با سازمان دور کردند.

 

سرانجام در جریان دستگیری چندتن از سران این جریان و خیانت آنها در ساواک شاه، حسین نیز دستگیر شد و پس از شکنجه در زندان کمیته مشترک به‌اصطلاح ضد خرابکاری در دادگاه به حبس ابد محکوم شد و به زندان قصر منتقل شد.

از آنجایی که در دوران ورود حسین به زندان قصر رهبری سازمان و کادرهای قدیمی‌تر آن توسط ساواک از زندان قصر به زندان اوین منتقل شده بودند، تا مدتی حسین در روابط سازمانی قرار نداشت.

اما با جریان منحرف اپورتونیستی و جریان راست ارتجاعی وابسته به خمینی قاطعانه مرز داشت، و به‌دنبال راهی بود تا تحلیل ضربه را که توسط برادر مجاهد مسعود رجوی در اوین تدوین شده بود را دریافت کند.

حسین مدتی بعد از زندان قصر به زندان اوین منتقل شد و در ارتباط با تشکیلات سازمان در آن زندان قرار گرفت و آموزش‌های جدید سازمان خصوصاً تحلیل از ضربه اپورتونیستی را از مسئولان سازمان در اوین فرا گرفت. از این پس حسین قهرمان همگام با یاران مجاهدش در اوین به فعالیت‌های انقلابی خود در ارتباط با سازمان ادامه داد.

پس از آزادی گسترده زندانیان سیاسی در ۴آبان ۵۷ حسین به همراه سایر برادارن مجاهد از اوین به بند یک، هفت و هشت زندان قصر که بند مجاهدین معروف بودند منتقل شد و پس از مدت کوتاهی از زندان آزاد شد. ویژگی‌های بارز حسین در آن دوران خلوص، بی‌آلایشی و فروتنی مجاهدوارش بود که زبان‌زد یاران مجاهدش و بسیاری دیگر از زندانیان سیاسی بود.

حسین در مدت کوتاهی که از اوین به قصر منتقل شد نماینده زندانیان مجاهد در آشپزخانه زندان بود که با تلاش، سخت‌کوشی و صداقت خود پرسنل آشپزخانه را که از کادرهای شهربانی بودند شدیداً تحت تأثیر رفتار انقلابی خود قرار داده بود.

حسین قهرمان در جریان آزادی آخرین زندانیان سیاسی در رکاب برادر مجاهد مسعود رجوی و همراه مجاهد شهید اشرف رجوی، سردار کبیر خلق موسی خیابانی و تعداد دیگری از زندانیان مجاهد از زندان آزاد شد. از ۳۰دی تا ۲۲بهمن نقش مهمی در خیزش مردم دا شت و در جریان قیام اهداف سازمان را نیز تبلیغ و ترویج می‌کرد.

 

پس از قیام همراه با مجاهد شهید فضل‌الله تدین جنبش ملی مجاهدین در اصفهان را تأسیس کرد ویکی از مسئولان مجاهدین در این شهر بود. او پس از مدتی به تهران منتقل شد و در بخش شهرستان مسئولیت‌های انقلابی را چند را به عهده گرفت.

پس از ۳۰خرداد ۶۰ نیز همراه با یاران مجاهدش مبارزه انقلابی علیه رژیم ضدبشری و زندگی مخفی را برگزید و سرانجام در تاریخ ۲۰خرداد سال۶۱ طی درگیری با مزدوران جنایتکار خمینی جلاد در تهران به‌شهادت رسید و خون پاکش را فدیه رهایی خلق در زنجیر ایران نمود.

یکی دیگر از فرازهای پرشور و انقلابی زندگی پربار حسین قهرمان مرزبندی قاطع با آخوند جنتی جلاد به‌عنوان پدرش، و خشم‌وکین انقلابی نسبت به جنایات او در سمت رئیس بیداگاههای خمینی در شهرهای مختلف، به‌ویژه کشتار مردم خوزستان در محاکم ضدشرعی خمینی بود.

این مرزبندی با او و رژیم شقاوت‌پیشه خمینی آن‌چنان قاطع بود که می‌گویند وقتی که حسین به‌شهادت رسید، آخوند ملعون روزه گرفته و گفته بود نذر کرده‌ام اگر حسین دستگیر یا کشته شود روزه شکر بگیرم.

یاد حسین قهرمان گرامی و راهش پر رهرو باد

 

خاطرات


 

 

تصاویر یادگاری


مجاهد شهید محمد حسین جنتی

 

تصویر مزار شهید


یادش گرامی و راهش پر رهرو باد
با ارسال تصاویر و زندگینامه شهید، ما را در تکمیل شناسنامه شهیدان یاری رسانید. >>> تلگرام مجاهد: @mojahedin_org

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/0d720ea5-0e74-4719-bdc0-38a7cccf05ea"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات