728 x 90

با یاد مجاهد شهید مهری خانبانی (مصلحتی)

مجاهد شهید مهری خانبانی (مصلحتی)
مجاهد شهید مهری خانبانی (مصلحتی)

محل تولد: اصفهان
شغل: دانشجو مهندسی ساختمان
سن: 26
تحصیلات: -
محل شهادت: تهران
تاریخ شهادت: 19-2-1361
محل زندان: -

زندگینامه شهید


مجاهد شهید مهری خانبانی در سال۱۳۳۵ در اصفهان بدنیا آمد و پس از پایان تحصیلات ابتدایی و متوسطه، در سال۵۴ در رشته مهندسی راه و ساختمان دانشگاه علم و صنعت به ادامه تحصیل پرداخت.

مهری همزمان با ورود به دانشگاه، فعالیت سیاسی را آغاز کرد و از جمله فعالترین دانشجویان مبارز دانشگاه بود.

او توانست ضمن آشنایی و ارتباط با تنی چند از دانشجویان هوادار و مرتبط با سازمان از جمله مجاهد شهید نصرت رمضانی، با دیدگاهها و اهداف و آرمان مجاهدین آشنا شود.

از آن پس او در جهت اشاعه فرهنگ انقلابی مجاهدین تلاش کرد، از جمله به‌دنبال ضربه اپورتونیستهای چپ‌نما و بروز جریان راست ارتجاعی خمینی‌گرا، مهری قاطعانه صف خود را از آنها جدا نمود و به فعالیت خود در جمع دانشجویان هوادار مجاهدین ادامه داد.

پس از پیروزی قیام و تشکیل ستادهای سازمان به‌طور مستقیم وارد فعالیت‌های سازمانی شد، و در قسمت انتظامات و آموزش فعالیت نمود.

پس از مدت کوتاهی مهری در قسمت انتظامات و آموزش سازمان فعالیت از اواخر تابستان۵۸ در ارتباط با نهاد دانش آموزی قرار گرفت، و مسئول سازماندهی و آموزش دانش‌آموزان هوادار سازمان در منطقه غرب و شمال تهران بود.

مسئولان مهری همواره می‌گفتند: «وقتی مسئولیتی به او واگذار می‌شود، دیگر نباید در مورد کم و کاست‌ها و نقص‌های احتمالی در انجام آن نگرانی داشت. چرا که با تمام وجود تلاش خواهد کرد تا آنرا به بهترین صورت به انجام برساند، و برای او مهم نیست که چقدر مشکل و تضاد در پیش رو دارد، وی فقط به راه‌حلها فکرمی کند و نه صرفاً مشکلات».

براستی هم احساس مسئولیت مهری در انجام وظایف سازمانی و آزاد ساختن تمام انرژی‌هاو توانایی‌هایش در انجام مسئولیتهای محوله، بسیار قابل تحسین بود.

همه یاران و همرزمان مهری او را به‌عنوان خواهری جدی، منظم، پرکار و خستگی‌ناپذیر که سراپای وجودش عشق به مبارزه و تلاش در جهت بهروزی و سعادت خلق در زنجیر و ایمانی عمیق به آرمانهای انقلابی و توحیدی مجاهدین خلق بود، می‌شناختند.

از ابتدای سال۶۰ مجاهد شهید مهری خانبانی به‌عنوان یکی ازاعضای شورای نهاد دانش آموزی، مسئولیت کانون تدارکات اتحادیه انجمنهای دانش‌آموزان و هنرجویان مسلمان تهران را به عهده گرفت.

پس از ۳۰خرداد۶۰ نیز مهری مسئولیتهای مختلفی را در رابطه با نهاد دانش آموزی و هم‌چنین پایگاه محل اقامتش به عهده داشت.

یک هفته پس از حماسه ۱۲اردیبهشت۶۱ پایگاه مهری و همسر مجاهدش، شهید فاضل مصلحتی مورد تهاجم وحشیانه پاسداران جنایتکار خمینی قرار گرفت.

مهری پس از آن که کودک شیرخوار خود «آذر» را برای مصون ماندن از حمله وحشیانه پاسداران به زیرزمین پایگاه انتقال داد، در کنار دیگر همرزمان مجاهدش به مقابله با مزدوران مسلح خمینی پرداخت و سرانجام پس از ساعت‌ها نبرد، قهرمانانه به‌شهادت رسید.

یادش گرامی باد

 

خاطرات


 

 

تصاویر یادگاری


 

 

تصویر مزار شهید


 

یادش گرامی و راهش پر رهرو باد
با ارسال تصاویر و زندگینامه شهید، ما را در تکمیل شناسنامه شهیدان یاری رسانید. >>> تلگرام مجاهد: @mojahedin_org

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/889faf70-537d-4778-9e02-1d2ef8f3800c"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات