728 x 90

با یاد مجاهد شهید سعید اردوبادی

مجاهد شهید سعید اردوبادی
مجاهد شهید سعید اردوبادی

محل تولد: مشهد
شغل: دیپلم
سن: 17
تحصیلات: -
محل شهادت: مشهد
تاریخ شهادت: 5-8-1360
محل زندان: -

زندگینامه شهید


سعید اردوبادی در خردادماه سال ۱۳۴۳، در شهر مشهد به‌دنیا آمد. در سال ۱۳۴۸ (با سن ۵سال و نیم) وارد دوره دبستان شد و پس از گذراندن موفق دوره راهنمایی، در سال ۱۳۵۶ وارد دبیرستان گردید.
وی که از دانش‌آموزان ممتاز بود، در همان نوجوانی با شرکت در مجالس مختلف مذهبی که با نظام ستمشاهی مخالف بودند، با مسایل سیاسی آشنا شد.
وی در سال ۱۳۵۷ در حالی‌که نوجوانی ۱۴ ساله بود، در قیام و تظاهرات مردم علیه نظام سلطنتی شرکت فعال داشت و در جریان همین فعالیت‌ها بود که با سازمان مجاهدین آشنا شد.
سعید پس از پیروزی انقلاب ضدسلطنتی، راه و آرمان مجاهدین را انتخاب کرد و وارد انجمن دانش‌آموزان مسلمان؛ هواداران سازمان شد. از آن پس او به‌عنوان میلیشیایی پرشور در تمامی فعالیت‌های سیاسی، تبلیغی و روشنگرانه سازمان در رابطه با ماهیت ارتجاعی حاکمیت آخوندی، شرکت داشت.
وی با وجود این‌که زندگی خانوادگی نسبتاً مرفهی داشت، اما پیوسته قلبش برای اقشار محروم جامعه می‌تپید و تلاش می‌کرد با تلاش و مایه‌گذاری در مسئولیتهایی که برعهده داشت، قدمی در مسیر رهایی آنها بردارد.
وی به‌رغم درگیر بودن در مسئولیتهایش در بخش دانش آموزی سازمان در مشهد، توانست با تلاش بسیار دوران تحصیلی دبیرستانش را تمام کرده و دیپلم بگیرد.
سعید پس از تظاهرات بزرگ ۳۰ خرداد ۱۳۶۰، و آغاز مبارزه مسلحانه انقلابی، با شور و شوقی انقلابی به‌طور تمام وقت در خدمت اهداف انقلابی سازمان قرار گرفت. او آن‌چنان در مسیر مبارزه و پیوند با سازمان، استوار و مالامال از ایمان بود که چند روز قبل از دستگیری، عکسی از خودش تهیه و برای خانواده‌اش ارسال کرد، تا در صورتی‌که در نبردهای پیش رو با مزدوران رژیم جنایتکار خمینی، به‌شهادت رسید، خانواده عکس جدید او را داشته باشند.
سعید در تاریخ ۱۴ مرداد ۱۳۶۰، در حالی‌که تنها ۱۷ سال داشت به جرم همراه داشتن اعلامیه‌های سازمان در مشهد، توسط مزدوران کمیته‌چی دستگیر و به بازداشتگاهی در محل سابق ساواک آریامهری منتقل گردید. او در آنجا مانند سایر مجاهدان زندانی به مدت دو ماه تحت شکنجه‌های وحشیانه قرار داشت، در حالی‌که تمام این مدت چشم بسته بود. دژخیمان با توجه به سن پایین سعید، فشار بسیاری را روی وی آوردند تا به خیال خود وی را تسلیم کنند و اطلاعاتش را بگیرند، اما این مجاهد پاکباز، استوار و پایدار، از عهد و پیمانهای خود با خدا و خلق کوتاه نیآمد و بر مواضع مجاهدیش پای فشرد.
وی در مهرماه ۱۳۶۰، به زندان شهربانی مشهد منتقل گردید و چند روز بعد در دوم آبان همراه با تعدادی از همرزمانش در بی‌دادگاه نمایشی خمینی، محاکمه و به اعدام محکوم شد. مزدوران دژخیم، خانواده سعید را از حکم اعدام مطلع نساختند.
سرانجام سعید قهرمان همراه با ۱۲ مجاهد دیگر، در سحرگاهان ۵ آبان ۱۳۶۰، به جوخه‌های تیرباران سپرده شد و به خیل عظیم شهدای مجاهد خلق پیوست.
خانواده سعید روز ششم آبان از طریق روزنامه‌ها، از شهادت فرزندشان مطلع شدند.

 

یادش گرامی و راهش پر رهرو باد
با ارسال تصاویر و زندگینامه شهید، ما را در تکمیل شناسنامه شهیدان یاری رسانید. >>> تلگرام مجاهد: @mojahedin_org

 

خاطرات


 

 

تصاویر یادگاری


 

 

تصویر مزار شهید


 

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/25dfd4dc-fb31-42f2-89e7-62da7ba0f02a"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات