728 x 90

با یاد مجاهد شهید محمد حسین رمضانی

مجاهد شهید محمدحسین رمضانی
مجاهد شهید محمدحسین رمضانی

محل تولد: اسلام آباد غرب
شغل:
سن: 17
تحصیلات:
محل شهادت: اسلام آباد غرب
تاریخ شهادت: 0-5-1367
محل زندان:

زندگینامه شهید

محمدحسین رمضانی، متولد ۱۳۵۰ در اسلام‌آباد غرب و دانش‌آموز بود، بعد از عملیات فروغ که ارتش آزادیبخش از شهر اسلام‌آباد بیرون رفت، مزدوران رژیم به‌شهر هجوم آورده و تعداد زیادی از اهالی و از‌جمله محمدحسین را دستگیر کردند.

با پیگیریهای مکرر خانواده‌اش پس‌از ۲ماه، پاسداران به‌خانوادهٴ محمدحسین اطلاع دادند  او را اعدام کرده‌اند، خانوادهٴ او موفق به‌گرفتن جنازهٔ محمدحسین شده و برای او مجلس تدفین و ترحیم برگزار کردند.

اما هنگام دفن وقتی روی جسد را باز کردند، متوجه شدند پاسداران صورت محمدحسین را با رگبار گلوله آن‌چنان متلاشی کرده‌اند که چهره‌اش قابل تشخیص نیست.

پدر و مادر داغدیده او در ابتدا زیربار نرفتند که جسد مزبور جسد فرزند آنهاست، اما  مزدوران رژیم تأکید کردند که «خودش است!» و گفتند: «ما خودمان او را اعدام کرده‌ایم».

 این گزارش  از مجاهد شهید عباس دلنواز دربارهٔ شهید محمدحسین رمضانی است، این دو شهید مجاهد خلق پسر خاله یکدیگر بودند.

 


یادش گرامی و راهش پر رهرو باد
با ارسال تصاویر و زندگینامه شهید، ما را در تکمیل شناسنامه شهیدان یاری رسانید. >>> تلگرام مجاهد: @mojahedin_org

 

خاطرات


 

 

تصاویر یادگاری


 

 

تصویر مزار شهید


 

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/87128ed3-901f-4cf0-a853-d5a3886dc9b3"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات