زندگینامه شهید
غروب نیمه شهریور سال۶۱، مجاهد شهید حسین خادمی مجاهدی دلیر و پاکباخته در مصاف با پاسداران ظلمت و تباهی پس از جنگ و گریزی قهرمانانه به خاک و خون افتاد و خون پاکش گواه دیگری شد بر حقانیت راهی که ۱۷سال پیش در چنان روزی شجره طیبه آن غرس شده بود.
مجاهد شهید حسین خادمی یکی از اعضای بخش حفاظت سازمان، در سال۱۳۳۶ بدنیا آمد و پس از پایان تحصیلات ابتدایی و متوسطه، در سال۵۴ به ادامه تحصیل در دانشگاه علم و صنعت پرداخت.
او بهدلیل زمینههای آمادهای که از قبل داشت، در فعالیتهای صنفی ـ سیاسی دانشجویی شرکت کرد و بهزودی بهدلیل کارآئی، ذوق و استعداد، قدرت مدیریت و انگیزههای انقلابیاش، بهعنوان یکی از پیشقراولان و عناصر فعال اینگونه حرکت ها شناخته شد.
اولین سالهای ورود او به دانشگاه همزمان بود با بروز یک جریان زودرس راست ارتجاعی که در بازتاب عملکردهای انحرافی اپورتونیستی چپنما بهوجود آمده بود.
برخورد قاطعانه او با این جریان (که بعضاً سردمداران آن از دوستان نزدیکش بودند) و پیوستن به صفوف هواداران سازمان در آن شرایط پیچیده و پرفتنه، یکی از فرازهای پیروزمندی بود که حسین در اولین سالهای فعالیتهای مبارزاتی خود پشت سرگذاشت، و طی آن عمق درک و بینش و انگیزههای انقلابی خود را بارز ساخت.
حسین در جریان انقلاب ضدسلطنتی تمام توان و امکانات خود را در جهت برپایی تظاهرات و سازمان دادن آن بکار گرفت.
پس از پیروزی انقلاب، از اولین کسانی بود که به تشکیل کمیته دانشجویی و سپس به تشکیل انجمن دانشجویان مسلمان مبادرت کرد، و از آن پس بهصورت حرفهیی در جهت تحقق آرمانها و اهداف مجاهدین به فعالیت پرداخت و در شورای دانشگاه در قسمت سیاسی و بولتن و نشریه مشغول بکار گردید.
مجاهد شهید حسین خادمی از سال۵۹ در ارتباطات نزدیکتر سازمانی قرار گرفت و پس از انتقال به بخش نشریه مجاهد، از جمله مسئولان تهیه و تنظیم متون مربوط به «اخبار و رویدادها» بود.
حسین هر چه بیشتر انرژیهای نهفته در درونش آزاد و آزادتر میگشت و افقهای نوین و جدیدی از انگیزهها، فداکاریها، استعدادات و توانمندیهای گوناگون تشکیلاتی و نظامیاش برای سازمان روشنتر میگردید. او گام بهگام با کسب صلاحیتهای انقلابی، ارتقاء مییافت و برای انجام مسئولیتهای خطیر آماده میگردید.
بر اساس این صلاحیتها و توانمندیهای او بود که بعد از بستهشدن ستادها (تابستان ۵۹) و رشد تضاد بین ارتجاع حاکم و سازمان مجاهدین که بهدنبال آن مشخصاً مسأله حفاظت از مسئولان و سمبلهای سازمان بهطور جدیتری در دستور کار سازمان قرار گرفت، حسین به یکی از حساسترین مسئولیتهای سازمان یعنی بخش حفاظت منتقل گردید و در تیم حفاظتی برادر مجاهد علی زرکش قرار گرفت.
از تیرماه ۶۱، مجاهد شهید حسین خادمی بهعنوان فرماندهٔ حفاظتی یکی از شاخههای یک بخش از سازمان قرار گرفت.
مجاهد شهید حسین خادمی تا هنگام شهادت این مسئولیت خطیر را بهعهده داشت و سرانجام در رابطه با این مسئولیت، حین تردد در حوالی خیابان بلوار با یک تور گسترده بازرسی برخورد کرد و پس از مدتی جنگ و گریز در یک درگیری نابرابر بشهادت رسید.
به این ترتیب او پس از سالها تلاش و فعالیت انقلابی، خون پاک خود را فدیه راه رهایی خلق و تحقق آرمانهای والای توحیدی ساخت.
خاطرات
تصاویر یادگاری
تصویر مزار شهید
یادش گرامی و راهش پر رهرو باد
با ارسال تصاویر و زندگینامه شهید، ما را در تکمیل شناسنامه شهیدان یاری رسانید. >>> تلگرام مجاهد: @mojahedin_org