زندگینامه شهید
همافر مجاهد محمد اشرفپور یکی از ارزندهترین پرسنل انقلابی ارتش بود که در ضمن فعالیتهای انقلابی مستمرش با سازمان مجاهدین خلق ایران، مسئولیتها و وظایف متعددی را عهدهدار گردید. وی با شور و انگیزهای انقلابی و تلاش خستگیناپذیر در انجام این وظایف تلاش نمود و در برابر سختیها، مشکلات و مخاطرات ذرهیی دچار تردید و تزلزل نگردید.
محمد پس از پایان دورههای آموزش نظامی در پایگاه سوم شکاری همدان، مشغول بکار شد، و طی دوران انقلاب همگام با خلق به مبارزه بر علیه رژیم شاه پرداخت و ضمن این فعالیتها با سازمان مجاهدین خلق ایران آشنا گردید.
همافر مجاهد اشرفپور در سال۵۹ به پایگاه یکم مهرآباد منتقل شد و کار خود را در گردان الکترونیک شروع کرد.
ورود او به گردان الکترونیک که بهخاطر مقاومت شدید پرسنل آن در برابر اقدامات ارتجاعی رژیم خمینی، به ”گردان آزادی“ در نیروی هوایی معروف شده بود، هم زمان با اوجگیری فعالیتهای پرسنل هوادار سازمان در دفاع از آزادیها و برقراری ”شورا“ بود که به این دلیل نیز گروه زیادی از پرسنل هوادار مجاهدین اخراج و تصفیهشده بودند.
محمد در پایگاه نشریهها و اطلاعیههای سازمان را پخش میکرد، و در کنار دیگر پرسنل هوادار، سیاستهای ارتجاعی رژیم افشا و اهداف و مواضع انقلابی مجاهدین را تبلیغ و ترویج میکرد.
محمد از اوایل سال۶۰ به صلاحدید مسئولان خود در گروه ضربت پایگاه بهکار پرداخت و بهرغم حساسیت فوقالعادهٔ رژیم و فرماندهان مزدور نسبت به این قسمت، توانست با هوشیاری تمام تا اواخر تابستان ۶۱ بهکار در این قسمت ادامه دهد.
بهدنبال اجرا موفقیتآمیز طرح ”پرواز بزرگ“ از پایگاه یکم شکاری، رژیم خمینی در وحشت و هراس از حضور گستردهٔ پرسنل انقلابی هوادار سازمان در صفوف ارتش، موجی از اخراج و دستگیری را در نیروی هوایی بهراه انداخت، و بدین ترتیب مسئولیتهای سنگینتری بر عهدهٔ او و دیگر یارانش که هنوز به فعالیت خود در پایگاه ادامه میدادند، قرار گرفت.
محمد در تابستان ۶۰ با استفاده از محملهای مناسبی که داشت، منزلی را اجاره نموده و آنرا بهعنوان یکی از پایگاههای مقاومت در اختیار سازمان قرار داد، و خود نیز در کنار دیگر فعالیتهای انقلابیاش در رابطه با نهاد ارتش سازمان، در ساعات فراغت از کار، در پایگاه مقاومت حضور مییافت و در کنار دیگر همرزمان مجاهدش در حفاظت از آن میکوشید.
محمد در سالهای ۶۰ و ۶۱ چند مأموریت انقلابی انجام داد، و در فروردین۶۱ بخشی از مسئولیت عادیسازی و تدارکاتی پایگاهی را که برخی از پرسنل انقلابی پادگان لویزان با آنجا در ارتباط بودند، برعهده گرفت.
وی با هوشیاری کامل و با اتکا به شور و انگیزه انقلابیاش توانست با حفظ و استمرار ارتباط کامل تشکیلاتی با سازمان، همچنان در قلب یکی از پایگاههای مهم و حساس دشمن باقی بماند و تا پاییز۶۱ به فعالیتهای گوناگون اطلاعاتی و تدارکاتی و... خود در رابطه با نهاد ارتش سازمان ادامه داد.
همافر مجاهد محمد اشرف پور در آبان ماه سال۶۱ حین انجام یک مأموریت انقلابی در شهر ماکو، بهطور تصادفی دستگیر گردید و پس از چند هفته به زندان جمشیدیه تهران منتقل شد.
او پس از چند ماه شکنجه و بازجویی در بهار سال۶۲ مجدداً در زندان اوین تحت شکنجه قرار گرفت، اما همچنان مقاوم و استوار در برابر دژخیمان ایستادگی نمود.
این مجاهد قهرمان سرانجام در در ۲۲آبان ماه سال۶۲ پس از یکسال اسارت بر چوبههای اعدام بوسه زد و خون پاکش را فدیه راه رهایی مردم ساخت.
یاد پرسنل انقلابی ارتش مجاهد شهید محمد اشرف پور و خاطره فداکاری، جانبازیها و مقاومت قهرمانانهاش در برابر دژخیمان خمینی جلاد، برای همیشه در خاطر تمامی همرزمان مجاهدش به یادگار مانده و عزم آنان را در نبردی بیامان با دشمن خدا و خلق، رژیم ضدبشری آخوند و تا تحقق آرمانهای والای توحیدی و انقلابی مجاهدین استوارتر خواهد کرد.
یادش گرامی باد
خاطرات
تصاویر یادگاری
تصویر مزار شهید
یادش گرامی و راهش پر رهرو باد
با ارسال تصاویر و زندگینامه شهید، ما را در تکمیل شناسنامه شهیدان یاری رسانید. >>> تلگرام مجاهد: @mojahedin_org