728 x 90

با یاد مجاهد شهید یوسف یعقوبی

مجاهد شهید  یوسف یعقوبی
مجاهد شهید یوسف یعقوبی

محل تولد: رودبار الموت
شغل: -
سن: 33
تحصیلات: دیپلم
محل شهادت: کرج
تاریخ شهادت: 0-5-1367
محل زندان: -

زندگینامه شهید


یوسف یعقوبی در سال ۱۳۳۴ در رودبار الموت استان قزوین به دنیا آمد. پس از گذراندن تحصیلات ابتدایی و متوسطه موفق به گرفتن دیپلم شد. وی بعد از دیپلم وارد بازار کار شد.
یوسف که در دبیرستان با مسایل سیاسی آشنا شده بود و دریافته بود که حاکمیت دیکتاتوری شاه عامل همه مشکلات مردم و کشور است، به امید رهایی کشور از یوغ نظام شاهنشاهی فعالانه در تظاهرات و قیامهای انقلاب ضدسلطنتی شرکت داشت. در جریان همین فعالیت‌ها بود که با نام و شهدای سازمان مجاهدین آشنا شد.
او پس از پیروزی انقلاب با دیدن خیانت‌های خمینی و سرکوب آزادی‌ها توسط باندهای چماقدار وابسته به رژیم، بیش‌از‌پیش به حقانیت مواضع مردمی سازمان مجاهدین خلق پی برد و از آن به بعد به‌عنوان هواداری پرشور در بخش کارگری سازمان در قزوین ایفای مسئولیت کرد. وی در تمامی فعالیت‌های سازمان از جمله پخش نشریه، توزیع و تبلیغ جزوات و کتابهای سازمان و هم‌چنین فعالیت‌های تبلیغی در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری و مجلس شورای ملی شرکت فعال داشت.
هم‌چنین در تظاهراتهای اعتراضی ماههای ابتدایی سال ۱۳۶۰ علیه سرکوب آزادی‌ها توسط عمال و چماقدارهای خمینی حضور پرشوری داشت.
یوسف در میان همرزمانش به خون‌گرمی و صمیمیت و شادابی و بی‌رنگی و تواضع شناخته می‌شد.
وی پس از سی خرداد ۱۳۶۰ و شروع مبارزه مسلحانه انقلابی مانند سایر مجاهدان به زندگی مخفی روی آورد. تا آن که مدتی بعد از سی خرداد هنگام انجام مأموریتی توسط پاسداران خمینی دستگیر و به زندان و شکنجه‌گاه رژیم منتقل شد.
از آنجا که یوسف به‌دلیل فعالیت‌هایش شناخته شده بود زیر شکنجه‌های سنگین قرار گرفت. او که همرزمانش در زندان وی را «دادا» صدا می‌زدند به‌دلیل مقاومتش در برابر بازجویان و شکنجه‌گران و در عین‌حال شادابی و داشتن روحیه بالا، بین زندانیان بسیار محبوب بود.
یکی از همبندیهای یوسف نوشته است وقتی در سال ۶۴ از زندان آزاد شدم وی به من گفت به خانواده‌ام بگو «من مقاومت کرده و می‌کنم و شما هیچ نگرانی از بابت من نداشته باشید».
یوسف بعد از تحمل ۵سال زندان و اتمام محکومیتش آزاد شد. پس از آزادی تمام تلاشش برای پیوستن به سازمان بود تا آن که موفق شد با سازمان ارتباط برقرار کند. در سال ۱۳۶۶ با جمعی دیگر از هواداران به قصد پیوستن به سازمان در منطقه مرزی، برای خروج از کشور از منطقه بلوچستان اقدام کرد، اما در پلیس راه بلوچستان، شناسایی و دستگیر شد و به زندان چوبیندر قزوین منتقل گردید و بازجویی و شکنجه‌های طاقت‌فرسا ادامه یافت. ایستادگی و روحیه رزمنده و استوار وی باعث شد که در بهار سال ۱۳۶۷ به زندان گوهردشت کرج منتقل گردد.
سرانجام این مجاهد سرموضع در جریان قتل‌عام سال ۱۳۶۷ به همراه هزاران مجاهد دیگر سربدار شد و به سایر مجاهدان شهید پیوست.

 

یادش گرامی و راهش پر رهرو باد
با ارسال تصاویر و زندگینامه شهید، ما را در تکمیل شناسنامه شهیدان یاری رسانید. >>> تلگرام مجاهد: @mojahedin_org

 

خاطرات


 

 

تصاویر یادگاری


 

 

تصویر مزار شهید


 

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/fb785f44-ff1a-418f-a0a7-92f8a93448c1"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات