زندگینامه شهید
خسرو شفیعزاده در سال ۱۳۳۷، در شهر آمل متولد شد؛ دوران تحصیل خود تا پایان دبیرستان را در همین شهر گذراند و برای ادامه تحصیل وارد دانشسرای تربیت معلم ساری شد. وی در راهپیماییها و تظاهرات منجر به انقلاب ضدسلطنتی، نقش چشمگیر و تعیینکننده داشت.
او پیش از انقلاب در دانشسرا با سازمان آشنا شد و همراه یک هسته پنج نفره از همرزمانش، کتابها و جزوات آموزشی سازمان را مطالعه میکردند.
خسرو در قیام و تظاهراتهای مردم علیه شاه خائن حضوری چشمگیر و فعال داشت.
وی پس از پیروزی انقلاب ضدسلطنتی، به ستاد جنبش ملی مجاهدین در آمل پیوست و در شهرهای آمل و ساری به فعالیتهایش در ارتباط به سازمان ادامه داد. وی در آن زمان تحت مسئولیت مجاهد صدیق محمود مهدوی از کادرهای مسئول سازمان در استان مازندران فعالیت میکرد. او که مجاهدی پر انرژی و شاداب و متواضع بود، در برنامههای کمک به روستاییان که از سوی ستاد سازمان در آمل مدیریت و اجرا میشد، بسیار فعال بود. بههمین دلیل وی از یکطرف مورد علاقه و احترام زیاد مردم و از طرف دیگر مورد حقد و کین مزدوران رژیم، قرار داشت. اعضاء خانواده و فامیل نیز همه تحت تأثیر اخلاق انقلابی و منش مجاهدی خسرو قرار گرفته بودند.
پس از حمله و هجوم چماقداران و تعطیلی ستاد سازمان در آمل، پدر سالخورده او که از راهکارگری امرار معاش میکرد، خانه دو اتاقهاش را در اختیار سازمان قرار داد. مادرش نیز در انجمن مادران مسلمان استان، فعال بود.
خسرو در اردیبهشتماه ۱۳۶۰، بهدلایل واهی، توسط مزدوران سپاه، دستگیر و روانه زندان ساری گردید. وی دو ماه را در زندان ساری تحت فشار و شکنجه سپری کرد و سپس به زندان آمل منتقل گردید.
سرانجام خسرو قهرمان، با گذشت سه ماه از دستگیریاش، در۲۸ مرداد ۱۳۶۰، توسط مزدوران خمینی به جوخههای اعدام سپرده شد و جان خود را در راه آزادی و بهروزی مردم ایران فدا و به عهد و پیمان خود با خدا و خلق وفا نمود.
مجاهد شهید، علی شفیعزاده، برادر خسرو نیز در سال ۱۳۶۰، توسط مزدوران خمینی جنایتکار بهشهادت رسید
یادش گرامی و راهش پر رهرو باد
با ارسال تصاویر و زندگینامه شهید، ما را در تکمیل شناسنامه شهیدان یاری رسانید. >>> تلگرام مجاهد: @mojahedin_org
خاطرات
تصاویر یادگاری
تصویر مزار شهید